Kamperen

EIGEN KAMPEERMIDDEL

Bij ons kan je met je eigen kampeermiddel (camper, caravan of tent) vertoeven op een mooi plekje. Wij hebben heerlijke groene plekken, doordat onze kampeerplekken veelal omringd zijn met heggen. Je kan kiezen voor een plek aan de bosrand of wat meer in het gedruis. Het terrein is autoluw, de auto parkeer je op de parkeerplaats nadat je gesetteld bent.

Bell tenten

In onze Belltenten staat een tweepersoonsbed met een zitje. In de tent kunnen maximaal 5 personen overnachten, voor extra personen plaatsen we (extra hoge) luchtbedden erbij. Rondom elke Belltent staat een eigen privé sanitair, een eigen buitenkeuken en een zitje waar je lekker kan eten. Geen gesleep met handdoeken, bedlinnen en keukenlinnen, dit is inclusief! Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

Retro caravans

In een retrocaravan kun je slapen met twee personen. Reserveer je voor meer personen? Dan zetten we een bijzettent erbij. Elke retrocaravan beschikt over eigen privé sanitair, een buitenkeuken en een zitje waar je lekker kan eten. Geen gesleep met handdoeken, bedlinnen en keukendoeken, dit is inclusief! Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

Bekijk alle tarieven in één overzicht!

JA, IK WIL BOEKEN!

Ben je enthousiast geworden en wil je boeken? Volg dan onderstaande stappen:
1. Open het boekingsformulier door hier te klikken.
2. Vul het formulier in. Je kan het digitaal invullen en opslaan, of hem uitprinten, invullen en weer inscannen.
3. Mail het boekingsformulier naar info@kleingelukwinterswijk.nl.
4. De boeking is pas officieel wanneer je van ons een bevestiging hebt ontvangen.