Voorzieningen

KAMPWINKEL TOOS

In onze kampwinkel bieden wij een beperkt assortiment aan basisproducten. Ook kun je hier vuurschalen en popcornpannen huren. Tevens kun je hier hout kopen, zodat je marshmallows, bananen en appels kan roosteren en de mais kan poppen.

Tevens is bij Kampwinkel Toos de WiFi hotspot te vinden!

ONTBIJTSERVICE

Elke dag kan je bij ons een ontbijtbox reserveren met heerlijke verse broodjes en eitjes van onze buurtboer Clara Bella. Je kan je bestelling elke dag noteren in op de intekenlijst in de kampwinkel, waarna je deze de volgende ochtend ook hier kunt komen afhalen.

PICKNICKBOXEN

Je kan een picknickbox in de kampwinkel aanvragen voor de volgende dag voor 15.00 uur. De picknickbox is gevuld met allerlei lekkers. Laat je hierover informeren in de kampwinkel.

ETEN EN DRINKEN

Er is een gelegenheid om een lekker kopje koffie/cappuccino, of een lekker fris drankje te halen. Aan borrelen is ook gedacht: wijn bier en een borrelplank kun je hier krijgen. Tevens serveren we een eenvoudige lunch.

Zin in een hapje?
We maken gebruik van een Smoker als BBQ en om pizza’s te bakken. Er worden Thaise maaltijden aangeboden (take-off) en er zijn gesprekken met foodtruckeigenaren gaande. We informeren je zodra we meer weten!

Bij aankomst ontvang je een weekschema waarop staat wanneer welk aanbod is. Je kan via een intekenlijst (die hangt in de kampwinkel) aangeven van welk aanbod je gebruik wil maken.

KOELKASTEN

Voor onze kampeerplekken kun je voor 5 euro per dag een koelkast huren. We hebben er een aantal staan. Geef bij je reservering aan of je er één wil huren. Op = op!

WASMACHINE EN DROGER

Op het terrein zijn een wasmachinie en droger aanwezig. Per was,- of droogbeurt betaal je 5 euro.