Te doen op de camping

Dutchtub

Heerlijk badderen op een zomeravond? Dit kan! Je kan bij ons een originele Dutchtub huren. Een Dutchtub is een hout gestookt buitenbad. De Tub staat op een mooi privé plekje op onze camping waar je kijkt richting de weide en een bos. Hoe leuk voor de kinderen overdag? Hoe groot genieten voor volwassenen s’avonds onder het genot van een drankje en een borrelplankje?

Je kan deze Dutchtub huren van 15.00 tot 23.00 uur. Wij zorgen ervoor dat er vers water in zit en warmen het water voor je op (dit duurt ongeveer 2 uur). Vanwege voorbereidingstijd vragen wij je minimaal een dag van te voren te reserveren. Dit kan in de kampeerwinkel. De Dutchtub is te huur per dag, dit kost 50 euro.  

Kampvuur

Elke avond maken we een kampvuur op de gezamenlijke vuurplaats. Je kan in de kampwinkel marshmallows en bijbehorende prikkers kopen/huren en maïs en popcornpannen kopen/huren.

Waterzandplaats

Een ruime plek op de dartelweide waar de kinderen heerlijk kunnen ‘aanmodderen’ met water, potten, pannen en schepjes! Ook staan er met mooi weer verschillende waterspelletjes, badjes en een buikschuifbaan.

Freubelmiep

Vanuit onze camper bieden wij knutselochtenden aan. Bij aankomst ontvang je een weekschema waarop vermeld staat wanneer, wat te doen is.

Klimmen , klauteren en springen

Een survivalgroep heeft een klim,- en klauterbaan opgezet en er is een (ingegraven) trampoline waar op gestuiterd kan worden.